KARS / SELİM - Selim Celal Aras Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Selim Celal Aras Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

selim çarşı mahallesi celal aras sokak dışkapı no1
Vizyon
Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmaktır.
Misyon
Sosyal paydaşların konaklama ihtiyaçlarını karşılamak ve turizm – otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan eğitilmiş ara eleman gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bunun yanında üyelerin yeme – içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak.
Otel Odası :24
Öğretim Şekli :
kat kalariferi
Ulaşım
ilçe merkezindeki kurumlara yürüme mesafesinde kars merkeze ise özel halk otobüsleri ile sabah 07.00 ve akşam 18.00 saatleri arasında otobüs seferleri var.
ilçe merkezinde
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine 30 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde yer almaktadır. Sarıkamış kayak merkezine 25 km uzaklıktadır.